Företag

Att visa upp företaget

Det är viktigt att visa upp sitt företag på flera olika sätt, hur man gör det är mycket upp till företaget själv. Det finns marknadsföringsmetoder som passar många företag och beroende på hur du vill nå ut och till vilka så kan det vara svårt att ge konkreta råd vilken metod som passar ert företag bäst.

De flesta har en företagssajt idag och där kan ni arbeta mycket med att visa upp er och ert företag. Något som är väldigt trevligt är att få ansikte på de personer som arbetar på företaget. Se till att ta uppdaterade porträtt på de som arbetar inom företaget och var noga med att byta ut om någon slutar. Det kan det vara en anledning att ta nya bilder om någon blir nyanställd, Jenny Blad är en duktig fotograf som gärna fotograferar den personal som finns inom företaget.

Försök få en eller flera av era experter inom något område att skriva artiklar till er sajt, detta kan vara av intresse för både de som redan är kund men också nya kunder som är nyfikna på vad ni håller på med. Det behöver inte vara några romaner som ska skrivas utan på ett enkelt och intressant sätt beskriva en ny produkt eller hur era tjänster fungerar. Det gäller att arbeta med den sajt som skapats för ert företag. Det kan vara frågan om en artikel i månaden som ska komma som nyhet på sajten.