Företag

Fyll på kontorsförrådet med produkter

Om det har börjat eka tomt i hyllorna och skåpen på kontoret kan det vara en bra idé att fylla på lagret igen. Ofta är det smart att göra en större beställning när du ändå ska beställa hem, för att spara pengar och tid samt pengar på fraktkostnader.

Alla företag arbetar olika, men det kan även vara smart att ha en ansvarig person för inköp av just kontorsvaror. När ni har en inköpsansvarig person på kontoret kommer ni märka en skillnad och hyllorna är mer välfyllda.

Passa på att fyll på med förbrukningsvaror

Förbrukningsvaror som exempelvis pennor, papper, block, pärmar och plastfickor är ofta sådana varor som du vet går åt hela tiden. Även saker som exempelvis kaffe eller toalettpapper är också saker som med säkerhet kommer gå åt tids nog på arbetsplatsen. Just förbrukningsvaror är därför smart att beställa hem ett stort lass av när du ändå är igång och beställer.

Beställ hem från nätet

Idag kan du smidigt beställa hem nya produkter till kontoret online. När du beställer online slipper du allt bärande och att ta dig fram och tillbaka till butiken. Om du behöver göra en beställning för att fylla på kontorsförrådet kan du smidigt handla här.